Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Blogger Templates

AddThis

Share |

Δωρεάν τηλέφωνα μέσω skype ΧΩΡΙΣ υπολογιστή

|


Δωρεάν τηλέφωνα μέσω skype χωρίς υπολογιστή

Αυτή η οικονομική κρίση μας έχει φάει όλους. Οι Έλληνες, γνωστοί αγωνιστές (βλέπε 1821, 1940, 2010), καταφέρνουμε πάντα να επιβιώνουμε. Αυτό το άρθρο παρουσιάζει μία συσκευή που μπορεί να βοηθήσει την τσέπη μας.

Την υπηρεσία skype λογικά την γνωρίζετε, είναι κάτι παρόμοιο με το msn με πολύ καλύτερη απόδοση στην μετάδοση φωνής και εικόνας. Οι κλήσεις από skype σε skype είναι δωρεάν, οι υπόλοιπες χρεώνονται με πολύ χαμηλές τιμές. Η εταιρία είναι από τις πολύ ταχύτατα αναπτυσσόμενες, τα κεντρικά της οποίας βρίσκονται στο Λουξεμβούργο.

Τι προσφέρουν τα πακέτα double play
Έχουμε όλοι στο σπίτι. Είναι συνδυασμός internet και τηλεφώνου με δωρεάν προπληρωμένες τις κλήσεις προς σταθερά, πληρώνοντας κοντά 40€ το μήνα. Το κακό είναι ότι πληρώνουμε 15€ από αυτά για τις δωρεάν προπληρωμένες κλήσεις προς σταθερά, τη στιγμή που πραγματοποιούμε ελάχιστες από αυτές.

Οικονομία τσέπης vs Οικονομική κρίση
Οι περισσότερες εταιρίες έχουν πακέτα όπου οι κλήσεις προς σταθερά χρεώνονται χωρίς να είναι προπληρωμένες, βέβαια αυτές οι κλήσεις είναι λίγο τσιμπημένες!!

Που κολλάει το skype
Τη στιγμή που οι εταιρίες θέλουν 15€ το μήνα για απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά μέσα στην Ελλάδα, η εταιρία skype προσφέρει το ίδιο με 4,5€ το μήνα. Για όσους καλούν στο εξωτερικό τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα, γιατί αντί για τις τρελές τιμές (ανά λεπτό) το skype προσφέρει το ίδιο με λιγότερο από 10€ το μήνα για όσες κλήσεις θέλετε, σε όποιες χώρες θέλετε, όσης διάρκειας θέλετε!!

Βέβαια το skype, όπως και το msn είναι προγράμματα και δεν βολεύει να καθόμαστε στον υπολογιστή για να πάρουμε τηλέφωνο. Βολεύει περισσότερο ο καναπές την ώρα που βλέπουμε τηλεόραση!!

Γι' αυτό κατασκευάστηκαν τέτοιου είδους συσκευές
Χρησιμοποιούν την υπηρεσία του skype, χωρίς τη χρήση υπολογιστή. Δηλαδή μιλάμε από το μπαλκόνι, σε όποιο μέρος της Ελλάδας για όσες ώρες και όσα τηλέφωνα θέλουμε με 4,5€ το μήνα, αντί 15€. Αυτό σημαίνει το λιγότερο 11€ το μήνα κέρδος στην τσέπη μας. Στον ένα χρόνο το κέρδος φτάνει τα 130€. Η συσκευή όμως κοστίζει μόλις 110.

Αγοράσαμε μία..
Η συσκευή που αγοράσαμε είναι η Rtx dualphone 3088, η οποία υπάρχει σε χαμηλότερες τιμές σε αρκετά ελληνικά καταστήματα. Το κουτί περιείχε τα παρακάτω αντικείμενα: Μία βάση φόρτισης της συσκευής, την συσκευή και την βάση σύνδεσης με τα δίκτυα τηλεφώνου/internet. Ακολουθούν εικόνες..

Δωρεάν  τηλέφωνα μέσω skype χωρίς υπολογιστήΔωρεάν  τηλέφωνα μέσω skype χωρίς υπολογιστή

Δωρεάν  τηλέφωνα μέσω skype χωρίς υπολογιστήΔωρεάν  τηλέφωνα μέσω skype χωρίς υπολογιστήΔωρεάν  τηλέφωνα μέσω skype χωρίς υπολογιστή

Τι ιδιαίτερο έχει η συσκευή?
Συνδέεται πάνω στο modem και στο τηλεφωνικό δίκτυο ταυτόχρονα, και μπορεί να δεχτεί κλήσεις τόσο από το κανονικό δίκτυο τηλεφώνου, όσο και από το skype. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουμε όταν παίρνουμε τηλέφωνο ποιο δίκτυο θα χρησιμοποιήσουμε, αυτό του skype ή αυτό του τηλεφώνου.

Έχει επίσης όλα τα γνωστά, αναμονή, διάφορα ringtone, τεχνολογία dect (για να μην μπορούν να κλέψουν τη συνομιλία μας), και άλλα πολλά. Η μπαταρία του κρατάει για 10 έως 100 ώρες.

Πως το συνδέω
Είναι το σημείο που μου έκανε την περισσότερη εντύπωση. Απλά βάζεις τα καλώδια!! Είναι τόσο απλό που παραξενεύτηκα. Φαντάστηκα ότι θα ήθελε μερικές ώρες ψάξιμο για το πως θα πρέπει να κάνω forward το port του skype το οποίο θα μου έπαιρνε άλλη τόση ώρα να το βρω... Το μόνο που απαιτείται είναι το σπίτι μας να έχει Internet!!


Πως πληρώνω
Μέσω του skype.com υπάρχει τρόπος τόσο για πάγια πληρωμή τόσο για προπληρωμένα 10€. Εύκολο και αυτό το βήμα.

Συμπεράσματα
Είχα πολλές επιφυλάξεις, δεν είχα τη σιγουριά ότι αυτό το πράγμα θα λειτουργήσει, δεν ξέρω κάποιον που να το έχει κάνει ήδη. Όμως, τα κατάφερα εύκολα και γρήγορα. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω να κερδίζω χρήματα. Η απόσβεση γίνεται μέσα σε λιγότερο από 1 χρόνο, αν δεν κάνουμε συχνά τηλέφωνα, ενώ για τις οικογένειες που του δίνουν και καταλαβαίνει η απόσβεση μπορεί να γίνει σε λιγότερο από 6 μήνες.


Σημείωση: Τα 15€ κέρδος το μήνα έχουν να κάνουν με τα αντίστοιχα πακέτα forthnet και otenet. Η πρώτη έχει το double play με 40€ και το forthnet economy με 25, ενώ η δεύτερη έχει το πακέτο Connex Talk που χρεώνεται 25€ ανά 2μηνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

b,i,a,u

Το δωρεαν προγραμμα της ημερας!

Live score για το ποδοσφαιρο!