Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Blogger Templates

AddThis

Share |

Δίωξη διαχειριστών για παράνομη διακίνηση!

|


Το gamato.info εκελισε!

Παρελθόν αποτελούνει δύο ελληνικά site ένα ελληνικό site τα οποία έδιναν το οποίο έδινε την δυνατότητα στα μέλη τους του να κατεβάζουν ταινίες, μουσική, προγράμματα και ηλεκτρονικά παιχνίδια χωρίς όμως να έχουν άδεια για την διακίνηση τους. Πρόκειται για τα πολύ γνωστά gamato.info και το greek-fun.com. Για το οποίο δεύτερο μάλιστα ο Αντιεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου άσκησε ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας κατ’ επάγγελμα από κοινού σε βαθμό κακουργήματος στους δυο διαχειριστές τους εκ των οποίων ο ένας συνελήφθη και ο άλλος καταζητείται. Η ενέργεια αυτή προέκυψε μετά από την μήνυση της Εταιρίας Προστασίας Οπτικοακουστικών Εργων (ΕΠΟΕ).

UPDATE: Το gamato.info δεν έκλεισε για πάντα

Αυτά που είναι σβησμένα/διαγραμμένα είναι επειδή δεν ισχύουν!Μόλις η ανάρτηση έγινε update και έμαθα ότι αυτά ισχύουν για το greek-fun.com μόνο έσβησα αυτά για το γαμάτο!Οπότε διαβάστε το κείμενο αδιαφορώντας για τα διαγραμμένα!


UPDATE2:

O/H Gamato_Admin είπε:

Στις 19 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 8:58 πμ

Αισθανομαι την αναγκη να δωσω καποιες εξηγησεις.Ολοι θα ειδατε οτι πλεον το σαιτ δεν λειτουργει.αυτο συνεβη επειδη ασκηθηκαν καποιες διωξεις,και εφτασαν μεχρι εμας,προς το παρον σαν warning.Αποφασισαμε λοιπον να κατεβασουμε το σαιτ μεχρι νεωτερας.Πιθανοτατα θα επανελθουμε οχι με την μορφη που γνωριζατε,αλλα μονο σαν φορουμ.Ευχαριστουμε ολους για την συμπαρασταση σας.Ελπιζουμε να σας καναμε να περασατε καλα αυτα τα 3 χρονια που ειμασταν στον αερα.Δυστυχως ολα τα ωραια καποια στιγμη εχουν ενα τελος.και το τελος του gamato.info οπως το γνωριζατε,δυστυχως ηρθε.

Αυτό είναι απόσπάσμα από το akouseto.gr,και προφανώς ανακοινώνει αυτό που κατά βάθος περίμενε και ο πιο αισιόδοξος.

UPDATE 3:


πηγη: Πρεζα TV
Mόλις έλαβα ένα email-απάντηση σε ερώτηση μου
στους υπέυθυνους του gamato.

Τους είχα ρωτήσει μέσω email αν έχει συμβεί κάτι με το site κι επίσης τους παρακάλεσα να μου αποστείλουν email για να με πληροφορήσουν. Αυτό το έκαναν γιατί κατέχω την πρώτη θέση στο ratio του gamato, στη σχετική λίστα, ανεβάζοντας περισσότερα από 3.2 terabytes.

Σας παραθέτω το email:

Αγαπητέ god13 παρά τα όσα ακούστηκαν για το site 'Gamato.info', αυτό επιστρέφει πιο καλό και ανανεωμένο, έτοιμο να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του. Τίποτα από όσα ακούστηκαν δεν ισχύει. Κατανοούμε ότι κλείσαμε ξαφνικά χωρίς καμία προειδοποίηση αλλά όλα τα είχαμε προγραμματίσει ώστε το gamato.info να επιστρέψει στις 10 Ιανουαρίου , τη μέρα δηλαδή που άρχισε και η λειτουργία του.
Παρά τις φήμες το site είναι έτοιμο να ανοίξει και να υποδεχτεί νέους χρήστες (διότι η λίστα μας ήταν γεμάτη). Ευχαριστούμε για την υπομονή σας όλο αυτό το διάστημα κι όσο για το ratio σας αυτό θα παραμείνει ως έχει όπως άλλωστε και των υπολοίπων παλαιών χρηστών μας.
Gamato.info

http://pare5.blogspot.com/

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ Ο GOD13 ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΑΚΑ (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΚΑΙ ΤΟ GAMATO ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΞΑΝΑ...
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ SITES ΜΕ TORRENTS...
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ SITES
ΚΑΙ ΔΩΡΟ INVITES...
ΟΠΟΤΕ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ...

2 σχόλια:

AATON είπε...

Ότι γινόταν παράνομη διακίνηση μουσικής και προγραμμάτων, το ήξεραν οι Admins, οπότε δεν νομίζω να ξαφνιάστηκαν.Το ίδιο θα είναι αν κάνουν την ίδια απόπειρα σε στύλ Φόρουμ.

Unknown είπε...

πιστευω να το φτιαξα αυτο με τα σχολια δεν ξερω!

Δημοσίευση σχολίου

b,i,a,u

Το δωρεαν προγραμμα της ημερας!

Live score για το ποδοσφαιρο!