Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Blogger Templates

AddThis

Share |

ΗΡΤ

|

foto1Ο Τηλεοπτικός μας σταθμός με την επωνυμία ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε και διακριτικό τίτλο ΗΡΤ εκπέμπει στο νομό Ιωαννίνων από το 1992, με κέντρο εκπομπής την πόλη των Ιωαννίνων στο Ch.28.

Το πρόγραμμα του σταθμού είναι ενημερωτικό και περιλαμβάνει καθημερινά τέσσερα δελτία ειδήσεων με αντικειμενική παράθεση των γεγονότων και με έμφαση στην τοπική επικαιρότητα.

Επίσης στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται δημοσιογραφικές εκπομπές που αναδεικνύουν τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και προσπαθούν να συμβάλλουν στην επίλυση τους. Ιδιαίτερο βάρος έχει δοθεί στις εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου καθώς και στις λαογραφικές εκπομπές που βοηθούν στην διατήρηση των ηθών και των εθίμων που τόσο πλούσια υπάρχουν στον τόπο μας.

Βέβαια, μεγάλο μέρος στην ενημέρωση καταλαμβάνουν οι αθλητικές εκπομπές στις οποίες συμμετέχουν ενεργά οι τηλεθεατές και έχουν την μεγαλύτερη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό.

Στον τομέα της ψυχαγωγίας υπάρχουν πολλές εκπομπές με εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς συνεργάτες που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και έτσι έχουν κερδίσει την αγάπη και την αναγνώριση της τοπικής κοινωνίας και έχουν καταφέρει να ριζώσουν την τοπική τηλεόραση στην καρδιά των τηλεθεατών αποτελώντας έτσι ένα αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινή τους ψυχαγωγία.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΗΡΤ είναι πάντα παρών στις μεγάλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας και τις οποίες καλύπτει τόσο ζωντανά όσο και μαγνητοσκοπημένα με ένα μεγάλο συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων πολλαπλών δυνατοτήτων.

Ο σταθμός μας, παρόλο το ιδιαίτερα δύσκολο ανάγλυφο της μορφολογίας του εδάφους της Ηπείρου, με ένα δίκτυο οχτώ αναμεταδοτών, έχει καταφέρει να καλύψει ολόκληρο σχεδόν τον νομό Ιωαννίνων, περιοχές δηλαδή όπως το Μέτσοβο, η Κόνιτσα, όλα τα Ζαγοροχώρια, το Καλπάκι, το Δελβινάκι, τα Πράμμαντα, τα Γραμμενοχώρια, τα Τζουμέρκα, τα Δωδωνοχώρια, Λάκκα Σούλι και πολλές άλλες, ακόμη και μικρά απομακρυσμένα χωριά, δίνοντας έτσι το δικαίωμα της τοπικής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας σε όλους τους κατοίκους του νομού.

Από όλους τους ανθρώπους του ΗΡΤ, έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια αναβάθμισης του προγράμματος και ευελπιστούμε στη ακόμα μεγαλύτερη ανταπόδοση της αγάπης και της αναγνώρισης του τηλεοπτικού κοινού.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ υπαρχει και ονλινε τβ να δειτε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

b,i,a,u

Το δωρεαν προγραμμα της ημερας!

Live score για το ποδοσφαιρο!