Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Blogger Templates

AddThis

Share |

Καλό Πάσχα!

| 2 σχόλια

 

Όπου κι αν βρίσκονται οι  Έλληνες, στις πόλεις και τα χωριά, στα βουνά, τους κάμπους και τα νησιά μας, όπως επίσης στις χώρες της
διασποράς, υποδέχονται το Άγιο Πάσχα, αυτή τη μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης και του ελληνισμού.
 
Πάσχα των Ελλήνων. Πάσχα της αγάπης, της συναδέλφωσης, της χαράς και της προσμονής.
Πάσχα του οικουμενικού ελληνισμού. Πάσχα της ανάστασης των ελπίδων για ένα καλύτερο αύριο, για ένα πιο φωτεινό μέλλον του έθνους των Ελλήνων, όπου κι αν αυτό
βρίσκεται. Μέσα στα γεωγραφικά όρια της χώρας ή στη διασπορά, όπου ζει και μεγαλουργεί η άλλη Ελλάδα της ομογένειας.
 
Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα οι απόδημοι Έλληνες, μαζί με τους υπόλοιπους χριστιανούς, τιμούν ευλαβικά και πανηγυρίζουν για τη μεγαλύτερη και την πλουσιότερη σε λαογραφικές εκδηλώσεις γιορτή της χριστιανοσύνης, η οποία τόσο πολύ έχει δεθεί με τον ελληνισμό.Και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι πιο λαμπρές εκδηλώσεις για το Πάσχα, από οπουδήποτε αλλού, τελούνται στην
Ελλάδα. Ίσως γιατί σε τούτο τον τόπο, η Ανάσταση είναι συνυφασμένη περισσότερο με την έννοια της Ελευθερίας και τη φλόγα της γνώσης.
Κι όπως πολύ σωστά υπενθυμίζει ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο ελληνισμός ήταν αυτός, που όχι μόνο δέχθηκε από τους πρώτους την αλήθεια του Ευαγγελίου, αλλά επίσης έγινε διαπρύσιος κήρυκας και προσέφερε αυτή την αλήθεια ως δώρο και θεμέλιο πολιτισμού, μαζί με τη γραφή και την επιστήμη στην οικουμένη, ιδιαίτερα στους σλαβικούς λαούς. Συνταιρι άζοντας ακριβώς το νόημα Πάσχα με την έννοια της Ελευθερίας, ο λαός αλλά και οι ποιητές μας, ύμνησαν την λαμπρότητα της γιορτής. Δίνοντας σε στίχους πλαστικούς, όλη την ομορφιά μέσα στην οποία συντελείται το θαύμα της
Ανάστασης.


Εύχομαι Καλό Πάσχα σε όλους!Σας εύχομαι να είστε θερμοί σαν το κόκκινο των αυγών, γεροί σαν τα αυγά,γλυκοί σαν το τσουρέκι, εκρηκτικοί σαν πυροτέχνημα και να έχετε καλύτερη τύχη από το αρνί...!

Καλό Πάσχα να είστε καλά!



»

Σχολικοι

| 0 σχόλια

Γεια σας σημερα εχω παρα πολυ αχγος διοτι σε2 ωρες περιπου θα γινουν οι σχολικοι αγωνες στιβου εδω στα Ιωαννινα και θα παρω και εγω μερος στο αθλημα των 150 μετρων!Βασικα σε μιση ωρα θα παω στο σταδιο των Ιωαννινα για να κανω ζεσταμα,διατασεις κ.λ.π. και στις 4 και μιση ειναι το αθλημα μου!
Συνηθως σε τετοιους αγωνες εχω αχγος διοτι σκεφτομαι ''και τι θα κανω μολις παω εκει,και αμα γινει καμια στραβη,και αμα δεν ακουσω ποτε ειναι το αθλημα μου,και αμα δεν βρω τους φιλους μου κ.α.''!
Ενα ειναι ομως το κακο οτι αμα βγω πρωτος στα 150 μ. και δεν κανω ενα ΚΑΛΟ χρονο τοτε σημαινει οτι δεν εκανα τιποτα!Δηλαδη υπαρχει ενα ΟΡΙΟ ΧΡΟΝΟΥ που οποιος το πιασει περναει στην 2η φαση που θα γινει στον Πυργο στην Πελλοπονησο!

ΘΕΛΩ ΟΣΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
»

Ανεκδοτα!

| 0 σχόλια

Το νεο μου blog για ανεκδοτα δημιουργηθηκε!μπειτε ολοι στο http://chris-jokes.blogspot.com/ και δειτε τα πιο γαματα ανεκδοτα!

»

Νεο blog2

| 0 σχόλια

Αυριο μαλλον θα δημιουργηθει νεο blog με θεμα τα ανεκδοτα!
»

Νεο blog

| 0 σχόλια

Και ναι εφτιαξα ενα νεο blog που ειναι μονο για tips and tricks!
Εκει θα ανεβαζω ολα τα κολπακια που μπορουν να βοηθησουν εσας και εμενα!
μπειτε ολοι http://chris-tips--tricks.blogspot


»

Χωρίστε την ανάρτησή σας σε δύο ανεξάρτητες κάθετες στήλες

| 0 σχόλια

Πείτε λοιπόν πως θέλετε να χωρίσετε την ανάρτησή σας σε δύο κατακόρυφες -ανεξάρτητες μεταξύ τους- στήλες.(όπως έχω κάνει εγώ τώρα)Θα γράφετε κανονικά στην αριστερή στήλη και μετά θα συνεχίζετε στην δεξιά.Ωραίο,ε?Όπως είναι οι στήλες των περιοδικών.


Είναι πολύ εύκολο να το επιτύχετε αυτό και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εγκατάσταση.Όταν γράφετε μία ανάρτηση (στην καρτέλα "Επεξεργασία HTML") βάζετε τον παρακάτω κωδικό.Το βάζετε κάθε φορά που θέλετε να χωρίσετε μια ανάρτηση και ΟΧΙ σε κάθε ανάρτηση χωρίς λόγο.















Τα υπόλοιπα είναι ευεξήγητα πιστεύω...
ΠΗΓΗ
»

Rolling title

| 0 σχόλια

Ένα ωραίο εφέ για το blog σας, έχω σήμερα να σας δείξω. άμα μπείτε στο blog μου θα δείτε στο τίτλο της καρτέλας του browser, η λέξη CHRIS' BLOG να ρολλάρει.



Κάτι σαν κινούμενο banner δηλαδή. Πως γίνεται αυτό; Διαβάστε την συνέχεια.

Μπαίνουμε στον Πανόπτη μας --> Διάταξη --> Επεξεργασία HTML
Αφού κρατήσουμε back up το template μας για παν ενδεχόμενο, με το γνωστό τρόπο (Ctrl+F) ψάχνουμε να βρούμε τον κωδικό




Μόλις το βρούμε, παίρνουμε τον παρακάτω κώδικα, και με αντιγραφή επικόληση το βάζουμε ακριβώς από κάτω του




Πατάμε αποθήκευση και είμαστε έτοιμοι. Όταν τώρα ανοίξετε το blog σας, θα δείτε τον τίτλο του στην κορυφή της καρτέλας να ρολλάρει. Είναι ένα όμορφο trick που κινεί την προσοχή των αναγνωστών σας.

[πηγη]
»

Template trick

| 0 σχόλια

Πολλοί bloggers που χρησιμοποιούν τα ανεπίσημα πρότυπα του blogger, δεν μπορούν να διαγράψουν τα σχόλια στο blog τους, επειδή δεν υπάρχει το εικονίδιο απορριμμάτων,(ο γνωστός σκουπιδοτενεκές). Ο λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να το δείτε κάτω από τα σχόλιά σας ενώ συνδέεστε κανονικά με τον blogger λογαριασμό σας, είναι ότι υπάρχει απώλεια ενός μικρού κομματιού του κώδικα που είναι αρμόδιος για την εμφάνιση του συγκεκριμένου εικονιδίου.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι:

Πάμε στον Πανόπτη > Διάταξη > Επεξεργασία HTML
Τσεκάρουμε το κουτάκι που λέει "Επέκταση προτύπων γραφικών στοιχείων"
και με τον γνωστό τρόπο (ctrl+F) ψάχνουμε στη σελίδα να βρούμε τον παρακάτω κώδικα.




Αμέσως μετά το
τοποθετήτε τον παρακάτω κώδικα ακριβώς από κάτω του



Πατήστε αποθήκευση και είσαστε έτοιμοι.Αν τώρα συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας, θα δείτε ότι φαίνεται το εικονίδιο του σκουπιδοντενεκέ.
»

All my Posts widget - Όλες σου οι αναρτήσεις σε μια ανάρτηση

| 0 σχόλια

Το σημερινό μας θέμα πιστεύω ότι είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει όλους.Μου το έχουν ζητήσει και μερικοί από εσάς.Κοιτάξτε αυτήν μου την ανάρτηση:http://chris4-ever.blogspot.com/2009/10/all-my-posts.html
Όπως είδατε είναι ένα widget που τοποθετείται μέσα σε μια ανάρτηση και δείχνει όλες τις αναρτήσεις του blog.Τις έχει κατατάξει με βάση την ετικέτα τους και στις 10 τελευταίες αναρτήσεις γράφει δίπλα την ένδειξη "New!"
Οι αναρτήσεις ανανεώνονται αυτόματα.Ουσιαστικά αυτό το widget θα είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τους επισκέπτες σας που θα βρίσκουν γρήγορα και εύκολα τις αναρτήσεις που τους ενδιαφέρει.
Πάμε λοιπόν να σας πω πως θα το βάλετε.Είναι πραγματικά πολύ εύκολο.
Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
1.Σύνδεση στον λογαριασμό σας από τον blogger.com
2.Πανόπτης
3.Νέα Ανάρτηση
4.Σαν τίτλο μπορείτε να γράψετε "All my Posts" ή ότι άλλο θέλετε
5.Στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην καρτέλα "Επεξεργασία html" και ΟΧΙ στην καρτέλα "Σύνθεση"
6.Εκεί λοιπόν επικολλήστε τον παρακάτω κώδικα, αφού έχετε αλλάξει το "chris4-ever" με την δικιά σας διεύθυνση:




7.Μπορείτε να το δημοσιεύσετε και τώρα αλλά θα εμφανιστεί στην αρχική σας σελίδα και δεν είναι και τόσο ωραίο αυτό.Αν θέλετε να το δημοσιεύσετε χωρίς να εμφανίζεται στην αρχική σας σελίδα ,πατήστε "Επιλογές ανάρτησης" και αλλάξτε την "ημερομηνία και ώρα ανάρτησης" με μια παλιότερη.Δηλαδή όπως είναι η ημερομηνία γράψτε "15/10/2009" (τυχαίο παράδειγμα).
8.Έχετε-δεν-έχετε αλλάξει την ημερομηνία πατήστε "ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ".
9.Στη συνέχεια λογικά θα σας πει ότι η νέα σας ανάρτηση δημοσιευθηκε με επιτυχία.Πατήστε λοιπόν τώρα "Προβολή ανάρτησης" και δείτε αν σας πέτυχε όπως σε εμένα.


»

Banners

| 0 σχόλια

Αφου εχω τοσο καλους φιλους που εχουν και αυτοι blogs ειπα να ανεβασω τα banners τους σε μια αναρτηση μου!








»

Eurovision 2010: Οι ελληνικές υποψηφιότητες

| 0 σχόλια


Eurovision 2010 Oslo

Οι μέρες τελειώνουν, η Eurovision 2010 έρχεται! Το μεγαλύτερο γεγονός της Ελλάδας, η διοργάνωση από την οποία βγάζουν το ψωμί τους όλα τα μεσημεριανάδικα για τουλάχιστον τρεις μήνες έφτασε στην τελική της (λέμε τώρα) ευθεία. Τα οχτώ τραγούδια (τα άλλα δύο αποκλείστηκαν λόγω διάρροιας) που θα διαγωνιστούν για μια θέση στο Όσλο αλλά και για την πολυπόθητη “Διεθνή Καριέρα” είναι:

Χρήστος Χατζηνάσιος – Illusion

Sunny Baltzi & Second Skin – Game of Life

Μάνος Πυροβολάκης – Η κιβωτός του Νώε

Γιώργος Αλκαίος and Friends – Opa

Γιώργος Καραδήμος – Πολεμάω

Μέλισσες – Κινέζος

Εμιγκρέ – Touch Me Deep Inside

»

Το δωρεαν προγραμμα της ημερας!

Live score για το ποδοσφαιρο!