Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Blogger Templates

AddThis

Share |

Δίωξη διαχειριστών για παράνομη διακίνηση!

| 2 σχόλια


Το gamato.info εκελισε!

Παρελθόν αποτελούνει δύο ελληνικά site ένα ελληνικό site τα οποία έδιναν το οποίο έδινε την δυνατότητα στα μέλη τους του να κατεβάζουν ταινίες, μουσική, προγράμματα και ηλεκτρονικά παιχνίδια χωρίς όμως να έχουν άδεια για την διακίνηση τους. Πρόκειται για τα πολύ γνωστά gamato.info και το greek-fun.com. Για το οποίο δεύτερο μάλιστα ο Αντιεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου άσκησε ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας κατ’ επάγγελμα από κοινού σε βαθμό κακουργήματος στους δυο διαχειριστές τους εκ των οποίων ο ένας συνελήφθη και ο άλλος καταζητείται. Η ενέργεια αυτή προέκυψε μετά από την μήνυση της Εταιρίας Προστασίας Οπτικοακουστικών Εργων (ΕΠΟΕ).

UPDATE: Το gamato.info δεν έκλεισε για πάντα

Αυτά που είναι σβησμένα/διαγραμμένα είναι επειδή δεν ισχύουν!Μόλις η ανάρτηση έγινε update και έμαθα ότι αυτά ισχύουν για το greek-fun.com μόνο έσβησα αυτά για το γαμάτο!Οπότε διαβάστε το κείμενο αδιαφορώντας για τα διαγραμμένα!


UPDATE2:

O/H Gamato_Admin είπε:

Στις 19 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 8:58 πμ

Αισθανομαι την αναγκη να δωσω καποιες εξηγησεις.Ολοι θα ειδατε οτι πλεον το σαιτ δεν λειτουργει.αυτο συνεβη επειδη ασκηθηκαν καποιες διωξεις,και εφτασαν μεχρι εμας,προς το παρον σαν warning.Αποφασισαμε λοιπον να κατεβασουμε το σαιτ μεχρι νεωτερας.Πιθανοτατα θα επανελθουμε οχι με την μορφη που γνωριζατε,αλλα μονο σαν φορουμ.Ευχαριστουμε ολους για την συμπαρασταση σας.Ελπιζουμε να σας καναμε να περασατε καλα αυτα τα 3 χρονια που ειμασταν στον αερα.Δυστυχως ολα τα ωραια καποια στιγμη εχουν ενα τελος.και το τελος του gamato.info οπως το γνωριζατε,δυστυχως ηρθε.

Αυτό είναι απόσπάσμα από το akouseto.gr,και προφανώς ανακοινώνει αυτό που κατά βάθος περίμενε και ο πιο αισιόδοξος.

UPDATE 3:


πηγη: Πρεζα TV
Mόλις έλαβα ένα email-απάντηση σε ερώτηση μου
στους υπέυθυνους του gamato.

Τους είχα ρωτήσει μέσω email αν έχει συμβεί κάτι με το site κι επίσης τους παρακάλεσα να μου αποστείλουν email για να με πληροφορήσουν. Αυτό το έκαναν γιατί κατέχω την πρώτη θέση στο ratio του gamato, στη σχετική λίστα, ανεβάζοντας περισσότερα από 3.2 terabytes.

Σας παραθέτω το email:

Αγαπητέ god13 παρά τα όσα ακούστηκαν για το site 'Gamato.info', αυτό επιστρέφει πιο καλό και ανανεωμένο, έτοιμο να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του. Τίποτα από όσα ακούστηκαν δεν ισχύει. Κατανοούμε ότι κλείσαμε ξαφνικά χωρίς καμία προειδοποίηση αλλά όλα τα είχαμε προγραμματίσει ώστε το gamato.info να επιστρέψει στις 10 Ιανουαρίου , τη μέρα δηλαδή που άρχισε και η λειτουργία του.
Παρά τις φήμες το site είναι έτοιμο να ανοίξει και να υποδεχτεί νέους χρήστες (διότι η λίστα μας ήταν γεμάτη). Ευχαριστούμε για την υπομονή σας όλο αυτό το διάστημα κι όσο για το ratio σας αυτό θα παραμείνει ως έχει όπως άλλωστε και των υπολοίπων παλαιών χρηστών μας.
Gamato.info

http://pare5.blogspot.com/

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ Ο GOD13 ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΑΚΑ (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΚΑΙ ΤΟ GAMATO ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΞΑΝΑ...
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ SITES ΜΕ TORRENTS...
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ SITES
ΚΑΙ ΔΩΡΟ INVITES...
ΟΠΟΤΕ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ...

»

GAMATO.INFO

| 2 σχόλια

Tο gamato.info είναι ένα από τα καλύτερα site για να κάνει κάποιος download μία ταινία,ένα παιχνίδι,πολλά τραγούδια,διάφορα για κινητά,ταινίες με περιεχόμενο ΧΧΧ ,διάφορα προγράμματα και πολλά άλλα!Σε αυτό το site είμαι και εγώ μέλος με το όνομα omorfoss3!Για να κατεβάσετε κάτι από εκεί χρειάζεστε απλά έναν λογαριασμό(account)- εννοείται δωρεάν- και το πρόγραμμα μtorrent που θα το βρείτε εδω !Έτσι μπορείτε να πάτε στο γαμάτο και να κατεβάσετε ΟΤΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ!!! Δυστυχώς όμως κοιτάξτε το παρακάτω κείμενο και μην ανυσηχήτε το πολύ σε μια βδομάδα θα έχει ανοίξει ξανά!

Εδω και μια εβδομαδα το Gamato.Info παραμενει κλειστο,εξαιτιας τεχνικων προβληματων,οπως αναφερει ανακοινωση η οποια δημοσιευτικα αργα χθες το βραδυ.
Πιο συγκεκριμενα η ανακοινωση αναφερει:

Το gamato.info εδώ και μερικές μέρες είναι εκτός λειτουργίας...
Δυστυχώς θα παραμείνει εκτός λειτουργίας μέχρι να επιλυθούν κάποια σοβαρά τεχνικά θέματα που έχουν προκύψει.
Ζητάμε την κατανόηση σας
για την απότομη διακοπή της λειτουργίας του site.

Θα σας ενήμερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία επαναλειτουργίας.
Μέχρι τότε υπομονή...

info[a]gamato.info
"don't believe the hype"

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ GAMATO.INFO ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ...
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΥΣ TRACKERS!!!
»

chat rooms!

| 0 σχόλια

Να τι παθαίνετε όταν μπαίνετε και μιλάτε σε chat rooms!

»

Χριστουγεννα

| 0 σχόλια

Έρχονται τα Χριστούγεννα ΟΛΕΕΕΕΕΕ!! Εγώ όπως ξέρετε λέγομαι Χρήστος οπότε έχω

την γιορτή μου 25 Δεκεμβρίου δλδ σε 6 μέρες!!!!
»

ΗΡΤ

| 0 σχόλια

foto1Ο Τηλεοπτικός μας σταθμός με την επωνυμία ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε και διακριτικό τίτλο ΗΡΤ εκπέμπει στο νομό Ιωαννίνων από το 1992, με κέντρο εκπομπής την πόλη των Ιωαννίνων στο Ch.28.

Το πρόγραμμα του σταθμού είναι ενημερωτικό και περιλαμβάνει καθημερινά τέσσερα δελτία ειδήσεων με αντικειμενική παράθεση των γεγονότων και με έμφαση στην τοπική επικαιρότητα.

Επίσης στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται δημοσιογραφικές εκπομπές που αναδεικνύουν τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και προσπαθούν να συμβάλλουν στην επίλυση τους. Ιδιαίτερο βάρος έχει δοθεί στις εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου καθώς και στις λαογραφικές εκπομπές που βοηθούν στην διατήρηση των ηθών και των εθίμων που τόσο πλούσια υπάρχουν στον τόπο μας.

Βέβαια, μεγάλο μέρος στην ενημέρωση καταλαμβάνουν οι αθλητικές εκπομπές στις οποίες συμμετέχουν ενεργά οι τηλεθεατές και έχουν την μεγαλύτερη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό.

Στον τομέα της ψυχαγωγίας υπάρχουν πολλές εκπομπές με εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς συνεργάτες που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και έτσι έχουν κερδίσει την αγάπη και την αναγνώριση της τοπικής κοινωνίας και έχουν καταφέρει να ριζώσουν την τοπική τηλεόραση στην καρδιά των τηλεθεατών αποτελώντας έτσι ένα αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινή τους ψυχαγωγία.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΗΡΤ είναι πάντα παρών στις μεγάλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας και τις οποίες καλύπτει τόσο ζωντανά όσο και μαγνητοσκοπημένα με ένα μεγάλο συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων πολλαπλών δυνατοτήτων.

Ο σταθμός μας, παρόλο το ιδιαίτερα δύσκολο ανάγλυφο της μορφολογίας του εδάφους της Ηπείρου, με ένα δίκτυο οχτώ αναμεταδοτών, έχει καταφέρει να καλύψει ολόκληρο σχεδόν τον νομό Ιωαννίνων, περιοχές δηλαδή όπως το Μέτσοβο, η Κόνιτσα, όλα τα Ζαγοροχώρια, το Καλπάκι, το Δελβινάκι, τα Πράμμαντα, τα Γραμμενοχώρια, τα Τζουμέρκα, τα Δωδωνοχώρια, Λάκκα Σούλι και πολλές άλλες, ακόμη και μικρά απομακρυσμένα χωριά, δίνοντας έτσι το δικαίωμα της τοπικής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας σε όλους τους κατοίκους του νομού.

Από όλους τους ανθρώπους του ΗΡΤ, έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια αναβάθμισης του προγράμματος και ευελπιστούμε στη ακόμα μεγαλύτερη ανταπόδοση της αγάπης και της αναγνώρισης του τηλεοπτικού κοινού.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ υπαρχει και ονλινε τβ να δειτε
»

Η Κληρονομος

| 1 σχόλια


Στα τέλη Μαΐου ξεκινούν τα γυρίσματα μιας νέας ελληνικής παραγωγής της ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε. και της Audio Visual Enterprises Α.Ε, με τίτλο "Η κληρονόμος".

Η ιστορία θέλει μια νέα, όμορφη και δυναμική γυναίκα να κατακτά το τελευταίο ανδρικό οχυρό: το ποδόσφαιρο.
Η Σμαράγδα Καρύδη πρωταγωνιστεί στο ρόλο μιας ανυποψίαστης χήρας που θ’ αναγκαστεί, προκειμένου να κρατήσει την καθόλου ευκαταφρόνητη κληρονομιά της, να γίνει Πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας της Μεγάλης Κατηγορίας.

Το teaser trailer της ταινίας θα κάνει την εμφάνισή του στις αίθουσες στις 14 Μαΐου, με τη συμμετοχή, μάλιστα, του αθλητικογράφου Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος από τη γνωστή του εκπομπή απαντά στις ξεκαρδιστικές απορίες της κληρονόμου – ηρωίδας!
Η Κληρονόμος θα παίξει μεγάλη μπάλα τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους από την Audiovisual Enterprises Α.Ε.

Πρωταγωνιστούν:
Σμαράγδα Καρύδη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Πέτρος Λαγούτης, Τιτίκα Στασινοπούλου, Κωστής Κορωναίος
Παραγωγή: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.
Συμπαραγωγοί: AUDIO VISUAL ENTERPRISES S.A., NOVA
Οργάνωση Παραγωγής: Μάριος Καραμάνης
Ήχος: Ντίνος Κίττου
Μοντάζ: Λάμπης Χαραλαμπίδης
Σκηνογράφος: Μαρίνα Καρναβού
Ενδυματολόγος: Άγις Παναγιώτου
Production Designer: Μιχάλης Σαμιώτης
Δ/νση Φωτογραφίας: Σίμος Σαρκετζής
Σενάριο: Δημήτρης Εμμανουηλίδης, βασισμένο σε μια ιστορία της Λάγιας Γιούργου
Παραγωγός: Πάνος Παπαχατζής
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Φαφούτης

Η Πρώτη Πάσα
Η Βέρα Σκαρίμπα είναι μια όμορφη πρώην αεροσυνοδός και σύζυγος του Στέλιου Σκαρίμπα, ευκατάστατου προέδρου της μικρομεσαίας ποδοσφαιρικής ομάδας της Μεγάλης Κατηγορίας, «Μαύροι Πάνθηρες».
Ζει μια ήσυχη ζωή, μεγαλώνοντας τα δυο παιδιά της. Όλα κυλούν ομαλά, μέχρι που μια εξωσυζυγική περιπέτεια του Στέλιου έχει μοιραία κατάληξη.
Η Βέρα βρίσκεται ξαφνικά χωρίς σύζυγο και προστάτη - κι όταν ανοίγει η διαθήκη του Στέλιου δέχεται ένα δεύτερο πλήγμα. Ο μοναδικός, παρανοϊκός όρος της διαθήκης είναι απλός: για να κρατήσει την κληρονομιά, η Βέρα πρέπει, από τη θέση του Προέδρου, να διατηρήσει τους Μαύρους Πάνθηρες στη Μεγάλη Κατηγορία.
Αν η ομάδα υποβιβαστεί, η κληρονομιά θα καταλήξει σε κοινωφελές ίδρυμα.
Μπορεί η Βέρα να είναι άσχετη με το ποδόσφαιρο, αλλά το γυναικείο μυαλό της ξέρει να βρίσκει λύσεις. Η Κληρονόμος ήρθε για να μείνει και τίποτα δεν τη σταματά!

Ο Προπονητής της Ομάδας
Ο σκηνοθέτης Παναγιώτης Φαφούτης είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και της Σχολής Σταυράκου, τμήμα σκηνοθεσίας.
Το 2003 συμμετείχε στο Berlinale Talent Campus (στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Βερολίνου) και το 2006 και 2008 στο MFI Script Workshop.
Το 2008 συμμετείχε στο Generation Next, στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης σαν ένα από τα νέα ταλέντα της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής.
Έχει γράψει και σκηνοθετήσει 5 μικρού μήκους ταινίες:
Τα Σαλιγκάρια της Λουλούς (2005), Red Sky (2003), Μετά τις 11 (2002), Ο Γκόγκος (2001) και Η Ζωή Είναι Βραχεία (1999).

»

Ημερολογια ενος hacker

| 0 σχόλια

Ημερολόγιο ενός hacker


Το βρήκα στο Internet (αν και κυκλοφορεί καιρό) και δεν άντεξα στον πειρασμό.. Απολάυστε το ημερολόγιο ενός αληθινού hacker..

Αγαπητó ημερολóγιο:

Ημέρα 1η
Σήμερα αποφάσισα να εγκαταστήσω Linux. Δεν γίνεται να είσαι hacker αν δεν έχεις linux. Βασικά θέλω να ρίξω την Μαιρούλα και να πουλάω μούρη στην παρέα που είμαι hacker και μπορώ να τους κλέψω τους κωδικούς, τα λεφτά τους, και να τους κυνηγάει η Interpol, η CIA και η Ελένη Λουκά.
Ρώτησα τον Μιχάλη που έχει linux και είναι hacker και μου είπε να κατεβάσω ένα bistro δεν θυμάμαι καλά, σε -ware τελείωνε. Αυτó λεεί έχουν óλοι οι σκληροπυρηνικοί hacker. Έτσι και εγώ... θα γίνω σκληροπυρηνικóς hacker.
Υ.Γ Αν και ο Μιχάλης είναι hacker είναι ακóμη παρθένος, περίεργο...


Ημέρα 2η
Έψαξα να βρω τo bistro στο Internet. Κάτι περίεργο συμβαίνει, τα bistroείναι λέει εστιατóρια και σε -ware βρήκα μóνο κάτι tupperware. Η μαμά μου πάει σε επιδείξεις tupperware θυμάμαι.
Πρέπει να ξαναρωτήσω τον Μιχάλη, κάτι μάλλον δεν κατάλαβα ή τα linux έχουν σχέση με τα φαγητά ή η μαμά μου είναι hacker.


Ημέρα 3η
Τελικά είναι Distro και óχι bistro μου είπε ο Μιχάλης και Slackware óχι tupperware.
Δεν πρóκειται óμως να του ξαναμιλήσω, γιατί óταν τον ρώτησα αν θα με βοηθήσει να κλέψω τον κωδικó του MSN της Μαιρούλας με μούτζωσε και είπε óτι είμαι μαλάκας. Μάλλον γουστάρει και αυτóς την Μαιρούλα.
Βρήκα τα slackware και ξεκίνησα να τα κατεβάζω. Όσο κατέβαιναν έψαξα και βρήκα ένα οδηγó για το πώς να κλέψεις κωδικούς MSN. Ακολούθησα τις οδηγίες και έστειλα mail στον u-suck at gmail.com με τον δικó μου κωδικó και username απó το MSN και αυτóς θα μου στείλει μέσα σε 3 ώρες τον κωδικó την Μαιρούλας.
Είμαι πολύ χαρούμενος, ήδη νοιώθω λίγο hacker.


Ημέρα 4η
Γράφω το cd με τα slackware, για κάποιο λóγο δεν μπορώ να μπω στο MSN μου, σίγουρα φταίει η Microsoft (Micro$oft ή Microsucks óπως την έλεγε ο Μιχάλης). Πρέπει να αρχίσω να μισώ και να κοροϊδεύω την Micro$oft, óπως κάνει ο Μιχάλης, έτσι κάνουν οι hackers.
Συνεννοήθηκα με τον Γιάννη που κάνει graffiti/bmx/brake dance να πάμε να γράψουμε στην Στουρνάρη Microsoft Sucks.
Πρέπει να βρω και τι είναι αυτó το GNU που έλεγε ο Μιχάλης.


Ημέρα 5η
Ο Γιάννης τελικά έγραψε κάτι βλακείες για μια "χρυσή αυγή" στον τοίχο και óχι για την Microsuck που του έλεγα. Δεν τον είχα για τóσο ρομαντικó, άκου χρυσή αυγή και ασημένια σούρουπα, ευτυχώς εγώ θα γίνω hacker και δεν χρειάζομαι óλες αυτές τις ρομαντικούρες. Ρε μπας και θέλει και αυτóς την Μαιρούλα; Το απóγευμα θα βάλω επιτέλους τα slackware, ανυπομονώ.


Ημέρα 6η
Δεν μπóρεσα να βρω πουθενά το setup.exe στο cd, μάλλον δεν κατέβηκε καλά, το ξανακατεβάζω . Έφτιαξα καινούργιο MSN και ξαναέστειλα τα στοιχεία μου για να μου στείλουν τον κωδικó της Μαιρούλας. Έβαλα óμως ένα background με ένα πιγκουίνο πού γράφει Slack Rules.
Όσο περιμένω θα κατεβάσω απó το rapidshare καμιά τσóντα, είδα την Μαιρούλα σήμερα και έχω ορεξούλες.
Αχ Μαιρούλα...


Ημέρα 7η
Τελικά δεν είχε πρóβλημα το cd σήμερα μóλις άνοιξα το pc έλεγε Slackware και να πατήσω enter για να bootarei. Τι να έγινε άραγε; Ποτέ δεν είχα ξαναπατήσει με τóση χαρά το enter!
Mου είπε να διαλέξω γλώσσα: Αγγλικά (óλα στα αγγλικά έλεγε ο Μιχάλης).
Mετά να διαλέξω χώρα: Καμπóτζη (έτσι θα ψάχνουν να με βρουν στην Καμπóτζη).
Mετά κάτι έλεγε για keymap, δεν κατάλαβα καλά μóνο το googlemap ξέρω, έβαλα στην τύχη.
Mετά Host Name... Name, εδώ πρέπει να βάλω κάτι καλó;;; Το βρήκα και ας μου πήρε μισή ώρα Cyber Hacker of Doom Tι και άλλο óνομα; Domain Name;;;; έβαλα το ίδιο βαριέμαι να ψάχνω.
Τι είναι άραγε τα partitions, έγραφε ένα κατεβατó αλλά βαριέμαι να διαβάζω πάτησα 4 φορές enter, σάμπως τι μπορεί να πάει στραβά; Εύκολα τελικά τα linux.
Για κωδικó έβαλα 123456 κάτι μου έλεγε óτι δεν είναι καλóς αλλά φοβάμαι μην τον ξεχάσω...
Μου είπε να διαλέξω πακέτα αλλά ομολογώ χάθηκα είχε 6489 πακέτα με κάτι περίεργα ονóματα term, amf, gtk και κάτι άλλες συλλαβές, τα 1309 πακέτα ήταν editor τι τους θέλουν τóσους πολλούς editors οι hackers; Στα Windows ποτέ δεν είχα χρειαστεί το notepad. Έβαλα κάμποσα στην τύχη. Όπως έκανα και με κάτι άλλα kernel modules τα έλεγε.
Ουφ πολύ διάβασμα θέλουν αυτά τα linux...


Ημέρα 11η
Επιτέλους κατάφερα να κάνω install τα slackware, βέβαια δεν έχω internet, δεν λειτουργεί ο ήχος, δεν λειτουργεί το ένα dvd-rom, η οθóνη μου δείχνει μóνο 640x480 και 16 χρώματα, το ποντίκι πάει μóνο του πέρα δώθε, το πληκτρολóγιο γράφει μóνο ιαπωνικά και έχασα και τα Windows με óλες τις τσóντες, τα mp3 της Καλομοίρας και κυρίως το msn της Μαιρούλας.
Σίγουρα η Micro$oft φταίει!!!
Πρέπει να βρω πως μπαίνουν στο internet, θα αναγκαστώ να μιλήσω με τον Μιχάλη.


Ημέρα 12η
Ο Μιχάλης μου είπε óτι τα έχω κάνει σκατά, μάλλον ζηλεύει, μου εξήγησε óμως πως μπαίνουν στο internet, αλλα δεν κατάλαβα πολλά. Αγóρασα νέο modem, το παλιó ήταν win-modem, αλλά óταν το δοκίμασα κάτι περίεργο ακουγóταν, δεν μπóρεσα να καταλάβω τι.


Ημέρα 15η
Τελικά βρήκα τι έφταιγε, το modem καλούσε ένα νούμερο στην Καμπóτζη και αυτó που ακουγóταν ήταν ο Pot Sen Xoa (ένας χωρικóς απó την επαρχία Pailin)ευτυχώς που μιλούσε λίγα αγγλικά και συνεννοηθήκαμε, κατάλαβε μάλιστα τον πóνο μου και μου πρóτεινε να τον πέρνω να μου διαβάζει εφημερίδα για να νομίζω óτι διαβάζω νέα.


Ημέρα 16η
Μπήκα στο freestuff.gr απó το net caffe και μου εξήγησαν πως μπαίνω τελικά στο net, να ναι κάλα τα παιδιά, δεν θα τους hackέψω το site, την γλύτωσαν.


Ημέρα 20η
Τα κατάφερα!!!
Μπήκα στο net και στο IRC.
Μπήκα στο #hackers και τους είπα óτι έβαλα salckware και óτι θέλω να κλέψω τον κωδικó της Μαιρούλας, μου είπαν να πατήσω: sudo rm -rf / .
Όλα μαύρισαν... δεν bootarei πλέον το pc.
Τα Windows και η Micro$oft φταίνε σίγουρα.


Ημέρα 25η
Δεν μπóρεσα να ξαναβάλω slackware και το cd με τα Windows το είχα κάνει σουβέρ. Θα πρέπει να πάω στο κυρ Κώστα που έχει το computeradiko στην πλατεία να μου τα γράψει.


Ημέρα 28η
Μίλησα στην Μαιρούλα και μου είπε óτι έγινε emo. Το αποφάσισα δεν θα γίνω hacker.
ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΜΟ!!!!
Δεν έχει και τóσο διάβασμα ευτυχώς.
Έκανα óμως ένα dark elf με emo φράντζα στο L2 και το ονóμασα Cyber Hacker of Doom.


Ημέρα 30η
Η Μαιρούλα τα έφτιαξε με τον Τάκη
O Τάκης δεν είναι emo αλλά έχει site
Υ.Γ Άραγε είναι δύσκολο να φτιάξω site;;; Θα ρωτήσω τον Μιχάλη!!!

»

Browser games

| 2 σχόλια

Browser games...

Παρακάτω συγκέντρωσα κάποια ενδιαφέροντα παιχνιδάκια που πιστεύω θα σας κάνουν να κολλήσετε.


Ζήσε στον Αρχαίο κόσμο!
Ο ήχος της θάλασσας, μια απέραντη παραλία και ήλιος! Σε κάποιο μικρό νησάκι, κάπου στη Μεσόγειο, ένας αρχαίος πολιτισμός ανθίζει! Υπό την ηγεμονία σου, μια εποχή πλούτου και επεκτατισμού ξεκινά. Καλωσήρθες στο Ikariam. Αυτό είναι και το πρώτο παιχνιδάκι που κόλλησα πραγματικά.


Στο Travian υπάρχουν τρεις φυλές: Ρωμαίοι, Γαλάτες και Τεύτονες. Κάθε φυλή έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της και αι οι τύποι στρατευμάτων τους είναι πολύ διαφορετικοί. Έτσι είναι σημαντικό να επιλεχτεί στην αρχή του παιχνιδιού η φυλή η οποία ταιριάζει σε εσένα.


Το OGame είναι ένα παιχνίδι διαγαλαξιακής κατάκτησης.
Ξεκινάτε με έναν μη αναπτυγμένο κόσμο και τον μεταμορφώνετε σε μια παντοδύναμη αυτοκρατορία ικανή να υπερασπιστεί τις με κόπο αποκτημένες αποικίες σας.


Το BattleKnight είναι ένα ελεύθερο διαδικτυακό παιχνίδι σελιδοδείκτη (browsergame). Μπορείτε να γίνετε Ιππότης με εκθαμβωτική πανοπλία ή ένας μαύρος ιππότης ληστής που δεν δέχεται κανέναν νόμο. Μόνο εσύ μπορείς να επιλέξεις τη μοίρα σου...


Οι Ιππότες ήταν οι πραγματικοί ακόλουθοι του βασιλιά κατά τους μεσαιωνικούς χρόνους και πολεμούσαν για τον βασιλιά, για την τιμή, για την δόξα και την δικαιοσύνη . Ο σεβασμός που κέρδιζαν τους έκανε γνωστούς ως Ιππότες του Φωτός. Ωστόσο για πολλούς η τιμή δεν ήταν αρκετή και άρχισαν να παραβιάζουν τον όρκο τους, γεμίζοντας τα θησαυροφυλάκια τους με τα λάφυρα των θυμάτων των αιματηρών επιδρομών τους. Αυτοί οι ιππότες ήταν γνωστοί ως Ιππότες του Σκότους. Πολέμησε για τιμή, δόξα και δικαιοσύνη, ή κέρδισε το ψωμί σου εκτελώντας βίαιες και ανήθικες αποστολές. Η απόφαση είναι στα χέρια σου!



Το Crims λαμβάνει χώρα στην πόλη CrimsCity - μία μητρόπολη με gangsters, αλήτες και εγκληματίες. Έχεις έναν μήνα για να μαζέψεις όσο περισσότερη εκτίμηση μπορείς. Ο παίκτης με την μεγαλύτερη εκτίμηση στο τέλος του παιχνιδιού κερδίζει!


Ο κόσμος του Imperia Online τοποθετείται λίγο πριν την εποχή της πυρίτιδας, πράγμα που σημαίνει πως για να κερδίσετε στις μάχες μπορείτε να εμπιστευθείτε μόνο το παγωμένο ατσάλι. Το Imperia Online δεν ηρεμεί ποτέ. Είτε βρισκόσαστε online ή οχι η αυτοκρατορία σας μεγαλώνει. Τα πάντα γίνονται σε πραγματικό χρόνο όπως ακριβώς γίνεται και στον πραγματικό κόσμο.

»

Το δωρεαν προγραμμα της ημερας!

Live score για το ποδοσφαιρο!